A LAKÁSPROJEKT fórumról

Üdvözöljük a LAKÁSPROJEKT fórum oldalán!

Ez a fórum segítséget kíván adni mindenkinek, aki egy ingatlan felújításában részt vesz, legyen akár az ingatlan építtetője, tulajdonosa mint megbízó, vagy a belsőépítész, a lakberendező, a látványtervező, a gépész vagy a statikus mérnök, netán a burkoló, az asztalos, vagyis bármelyik kapcsolódó szakmunka, művészet, mesterség gyakorlója.

Meggyőződésünk, hogy a laikusok és a szakmák közötti párbeszéd hozzájárul a minőségi alkotómunka népszerűsítéséhez. És ha konkrét problémákból kiindulva, lehetőleg azok megoldásáról folynak a beszélgetések, akkor az minden bizonnyal hozzájárul a házak, lakások, irodák és bolthelyiségek jobb kialakításához és berendezéséhez. Ha valóban így lesz, mindenki nyerhet vele: az is, aki a pénzét költi és végül az igényeinek megfelelő, sőt, azt túl is szárnyaló helyiségeket, lakóteret, munkahelyi környezetet kap, és az is, aki azért a pénzért megdolgozik, hogy ilyet létre hozzon.

A LAKÁSPROJEKT fórum nyitott, a tartalmát a bejelentkezett felhasználók alakítják. A hozzászólásokért minden szerző önmaga felel, de a honlap kezelői moderálják azokat. Így előfordulhat, hogy egy-egy beküldött tartalom nem azonnal, hanem csak pár nappal később jelenik majd meg. A szerkesztők azonban törekszenek a gyorsaság fenntartására.

A fórummal kapcsolatos ötleteiket, javaslataikat várjuk ide, a hozzászólásokhoz és köszönjük szépen!

2 gondolat ehhez: “A LAKÁSPROJEKT fórumról

Vélemény, hozzászólás?